fbpx

Naturstein

Ved riktig vedlikehold er mønsteret og skjønnheten i overflater av stein nesten evigvarende.
Vi tilbyr renovering og behandling av natursten ved sliping og polering, hvor overflaten fornyes og vi gjenskaper den naturlige skjønneten av marmoren, terazzoen og granitten.

høyglans polering marmor gulv
polering av marmor
matte bord marmor
sliping av marmor granitt
polering av naturstein

 Det er viktig å gjøre oppmerksom på at det kan være forskjell i struktur og farge selv innenfor den samme blokken.

Den speilblanke polerte overflaten på granitt eller komposittstein forskjønner ethvert hjem, og en stilig, luksuriøs slipt marmor overflate kaster glans over baderommet eller kjøkkenet og har fascinert folk helt siden antikken. De to mest populære alternativene for finish på steinoverflater er polering og sliping. Med hensyn til utseende er resultatet svært likt, men en polert benkeplate har glans og speiler lys, mens en slipt steinoverflate er matt og utseendet er ikke avhengig av lysets innfallsvinkel. Begge er svært velegnet for kjøkken og baderom, det eneste man må ta høyde for er at riper, støv, tørkede vanndråper og fingeravtrykk blir særlig synlige på polerte overflater.

Marmor er en av de mer porøse steintypene som finnes, og kjennetegnes av sitt karakteristiske marmorerte mønster i overflaten.

sliping av granitt
polering av granitt

Granitt har som regel stor motstandsdyktighet mot riper og slitasje, og krever relativt lite vedlikehold.

Typer av Overflate

Det finnes et utvalg av ulike typer overflatebehandling for stein.

Polert Overflate:

En blank overflate som er glatt. Glansen kommer fra den naturlige refleksjonen av steinens krystaller. Glansen er ikke fra et belegg, men oppstår ved polering av overflaten med slipemidler som brukes for å oppnå det skinnende utseende. Denne typen overflatebehandling er velegnet for alle typer marmor. Poleringen av marmoren fungerer også som en type beskyttelse, og tillater den dermed å tåle flekker bedre. Den reflekterende egenskapen til overflaten gjør den imidlertid mer utsatt for riper.

slipe marmor
polere av stein gulv polering

Matt Overflate:

Gir en matt til lav glans. Ulike nivåer av glans kan velges. Dette oppnås ved å bruke forskjellige typer poleringsputer til ønsket overflate oppnås. Matte overflater gir en varm stemning til miljøet. Matt overflate er mer ripebestandig fordi den mangler den glatte overflaten av en polert stein. Derfor, når matt marmor får riper, blir det ikke like tydelig reflektert når lys treffer overflaten.

naturestein polering matt
sliping av marmor
rengjøring av betonggulv rehabilitering

Tlf: 45411358

Ta kontakt! Sammen finner vi den beste løsningen for ditt behov.

rengjøring rehabilitering

post@stylegulv.no

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta uforpliktende tilbud.

Du kan også kontakte oss via nettsidens kontaktskjema.

Mausetvegen 30, 2387 Brumunddal

ÅPNINGSTIDER: 08.00-18.00 (lør: 10.00-15.00).