fbpx

Hardbetong og strøbetong har i en årrekke vært det mest benyttede systemet for industrigulv både i Norge og på verdensmarkedet. De sentrale nøkkelord her er: Vedlikeholdsfrie og meget slitesterke industrigulv, som medfører svært lav totalkostnad sett i forhold til produktets levetid.

Fordeler med slipt betongoverflate

Betonggulv, Betongvegg, Betongtrapper, Betongbad ..................

  • Lav investeringskostnad, lave vedlikeholdskostnader og stor slitestyrke bidrar til en lav livssykluskostnad. Gulvkonseptet passer meget godt både innen industri, kontorlokaler og private hjem.

  • Betongoverflater er enkle å vedlikeholde, holdbart, vakkert, økonomisk, økologisk, hygienisk, slitesterkt og ubegrenset levetid. Disse egenskapene gjør også at slipte betongflater er mye brukt og godt egnet til innvendig bruk, både innen landbruk og i annen virksomhet der det stilles høye krav til hygiene og rent miljø.

  • Varighet: Elementene holder samme tekniske og estetiske kvalitet i lang tid og er meget motstandsdyktig mot fukt.

Fem alternative behandlinger

Ikke glem betongimpregnering

Ulike prosesser ved sliping av betong
Frilagte steiner på betonggulv.

Ta kontakt! Sammen finner vi den beste løsningen for ditt behov.

Går dypt ned i betongen 3-6 mm. Fresing benyttes der det er behov for å fjerne ujevnheter i gulvoverflaten.

Er man i tvil om hvilken behandling man ønsker, setter vi ofte en referanseprøve som dere godkjenner før oppstart av prosjektet.

 

betongsliping av gulv

Før

polering av vegg

Etter

GRAS  A 

Konseptet gir gulvet de beste egenskapene, og er derfor vår anbefaling. Metoden innebærer flere slipesteg og går dypere 2-3mm ned i betongen. Når den underliggende og sterke betongen eksponeres og deretter finslipes/poleres, får man en svært høyglans og slitesterk overflate. Denne er lett å holde ren og reflekterer lyset på en behagelig måte.

GRAS  B 

Går like dypt ned i betongen 2-3mm som GRAS A, men gir en matt overflate.

GRAS  C 

Går langt ned i betongen ca 1 mm, men har for øvrig den samme flotte finnish (polert overflate) med moderat lysende overflate . Noe av det underliggende fine materialet vil bli utsatt.

GRAS  CH 

Går langt ned i betongen ca 1 mm, men har for øvrig den samme flotte finnish (polert overflate) med høyglans overflate . Noe av det underliggende fine materialet vil bli utsatt.

GRAS  D 

Er kun en polering (ikke sliping) av betonghuden og gir matt overflate. Det underliggende finmaterialet og den sterke underbetongen vil dermed ikke eksponeres.

NB! Betong flaten må på forhånd være svært slett og vel bearbeidet for at denne metoden skal kunne benyttes.

rengjøring av betonggulv rehabilitering

Tlf: 45411358

rengjøring rehabilitering

post@stylegulv.no

 

Send oss informasjon om ditt gulv, og motta et uforpliktende tilbud.

Du kan også kontakte oss via nettsidens kontaktskjema.

Mausetvegen 30, 2387 Brumunddal

Org no: 824574332

ÅPNINGSTIDER: 08.00-18.00 (lør: 10.00-15.00).